En stigereol i køkkenet til dekoration

En stigereol i køkkenet til dekoration

Her tager vi et kig på, hvorfor det kan være en god ide at indrette sit hjem – og navnlig sit køkken – med en stigereol. Uanset hvem man besøger som middagsgæst, så kan man være sikker på, at deres køkken eller spisestue er indrettet med borde og stole. Alt andet ville trods alt være mærkeligt, da disse møbler tjener en vigtig praktisk og æstetisk funktion.

Hos nogle mennesker vil der også være reoler eller hyldesystemer i køkkenet eller spisestuen, hvor der står bøger og opbevares modeblade foruden en masse smukke kunstgenstande til pynt. Reoler og hylder har længe været en fast del af indretningen i det moderne hjem for at holde tingene organiseret og i øvrigt kunne få dem til at fremstå på en kunstfærdig og iøjnefaldende måde.

I løbet af den seneste årrække er selve reolen blevet nytænkt, og der er opstået flere forskellige varianter af dette ellers tidløse design. Stigereolerne er en af disse nye fremkomster af reoler. En stigereol er en type reol, som navnet lægger op til, er designet således, at den ligner en rigtig stige komplet med trin hvorpå der kan stilles bøger og brugskunst samtidig med, at reolen læner sig op mod væggen. Du kan finde mere info om stigereoler på hjemmesider som Stigereoler.dk.

Hvad er fordelen ved at stille stigereolen i køkkenet?

En stigereol kan med fordel stilles ind i køkkenet. Her vil den uden tvivl skabe en mere spændende og charmerende indretning. Stigereolens skæve og assymmetriske facon hjælper nemlig med at gøre indretningen mere interessant, og du vil være garanteret mange beundrende bemærkninger fra din familie.

En stigereol i køkkenet vil gøre det nemt for dig at arrangere alle dine pyntenips og kogebøger på en præsentabel og kunstfærdig måde. I modsætning til en traditionel reol så er stigereolers designs nemlig mere luftige og charmerende. Denne type design opnås ved at gøre stigereolen assymmetrisk, hvilket i praksis gøres ved, at reolens nederste hylder bliver gradvist bredere i forhold til de øverste hylder.

Som sådan læner stigereolen sig op ad væggen. Det kan ofte være en god ide at skrue reolen fast til væggen således, at den ikke er i fare for at vælte, hvis du skulle komme til at støde til den med en fod i forbifarten. Hvis du vælger en sort stigereol til indretningen, så kan du få indretning af køkkenet til at virke mere maskulin.

Udover at en stigereol i køkkenet således gør det nemt at organisere kogebøgerne, så de er lige ved hånden, så skaber reolen også en illusion af en mere luftig og let indretning, som virker harmonisk. Så hvis du ønsker dig et møbel, som kan bryde med resten af indretningen i hjemmet, så kunne stigereolen være en mulighed for dig.

Comments are closed.