Hvor kan man gå til bordfodbold i Danmark?

Hvor kan man gå til bordfodbold i Danmark?

Bordfodbold er et så populært spil, at der er opstået egentlige bordfodboldklubber i alle afkroge af verden. Ved at komme i en bordfodboldklub og dyrke spillet som en passioneret hobby, kan man både forbedre sine kompetencer og evner til spillet, og samtidig kan man opbygge en ny kreds af venner.

Men hvis man gerne vil igang med at spille foosball regelmæssigt i Danmark, hvor skal man da starte? I denne artikel kigger vi på nogle af fordelene ved at spille i en bordfodboldklub og vi tager et kig på, hvor man kan spille henne i Danmark.

De mange fordele ved at spille bordfodbold i en klub

bonzini-bordfodboldEn af de store fordele ved at spille bordfodbold i en klub er, at man for det første har regelmæssig adgang til at bordfodboldbord. Det er de færreste mennesker, der har plads til at have et standardbord stående derhjemme i stuen, så derfor er det en fordel at kunne komme et sted, hvor der altid er garanteret ledig plads om bordet! Hvis du har pladsen derhjemme til et spillebord, så kan du finde mange gode borde til bordfodbold her.

Den anden vigtigste grund til at begynde at spille i en bordfodboldklub er, at man får mulighed for at spille mod folk, som gerne er mere erfarne end en selv. Dette er en klar fordel, fordi du derved kan lære nye teknikker i dit spil foruden nye måder at tænke på om den måde du øver dig på.

Derudover kan du få nye venner. Ikke nok med at det er nemmere at socialisere omkring en fælles aktivitet som fodbold samtidig med, at du lærer en masse nye ting om spillet, så er det også nemmere at opbygge nye venskaber. Dette er fordi, I allerede har en fælles interesse og noget at bygge jeres forhold op fra på en naturlig måde. Samtidig afholdes også typisk sociale arrangementer som turneringer, interne ranglistemesterskaber og julefrokoster.

Dette er bare nogle af de få grunde til, at det er en fordel at melde sig til i en bordfodboldklub. Typisk koster det heller ikke mere end et par hundrede kroner om året i medlemsskab, så det er noget, som alle har råd til. – Og det er helt sikkert billigere end at lægge 10.000 kr for sit eget bordfodboldbord!

Her kan du spille i Danmark

Hvis du er klar til at gå i gang med at spille bordfodbold regelmæssigt i en klub, så er der mange muligheder. I alle de større danske byer findes der nemlig klubber, hvor det er muligt at deltage. Der er også en paraply-organisation for bordfodbold i Danmark, som går under navnet “Det Danske Bordfodbold Forbund”. Forbundets hovedopgave er at udbrede kendskabet til bordfodbold samt organisere og afholde turneringer i bordfodbold herhjemme.

I dag findes der mindst fem klubber i de større byer i Danmark, hvor man kan spille bordfodbold. Du kan således deltage i klubbordfodbold i både København, Aarhus, Aalborg, Odense og endda Kolding, hvor der typisk er åbent for spil et par aftener om ugen. Hvis man bor langt fra en klub, så er det dog ofte også muligt at tage sig et slag bordfodbold på en café eller i den lokale sportsklub, hvor der også ofte står et spillebord. Hvis man ønsker at starte sin egen klub i sit nærområde, kan man starte med at investere i et Bonzini-bordfodboldbord, som er den type bord, som de fleste klubber i Danmark benytter sig af, når der spilles.

Hvis du bor i Hovedstadsområdet og gerne vil i gang med at spille bordfodbold i en klub med andre ligesindede, så er Hovedstadens Bordfodboldforening et godt valg. Denne klub har åbent alle hverdage i aftentimerne og giver rig mulighed for at opbygge sine evner. I Aarhus kan du træne i Aarhus Bordfodboldforening, som er landets næststørste klub efter den i København. Der er også råd at finde i Aalborg og Odense.

Så med alle disse muligheder for at spille bordfodbold i en klub rundt omkring i landet, hvad venter du så på? : )

 

Comments are closed.