Hvad kan du bruge en væghylde til?

Hvad kan du bruge en væghylde til?

Indlægget er sponseret.

En væghylde kan forvandle et ubrugeligt område til noget brugbart – samtidigt med, at det ser godt ud rent designmæssigt. Der er mange forskellige måder du kan anvende væghylder på, og vi vil her give dig et par idéer til netop dette!

1. Vis din personlighed frem!

Hylder er en genial måde at vise sin personlighed frem på! Det kan være alt lige fra billeder af familien, en souvenir fra din yndlingsrejse eller måske et flot arvestykke? Mulighederne er mange, og dine gæster vil elske at se noget personlighed i dit hjem.

Fremvis dine yndlingsting og dejlige minder på en hylde, der matcher lige præcis din stil. Selvom der er mange valgmuligheder inden for væghylder, så husk at tage hensyn til farveskemaet, der bruges i rummet, det skal hænges op i, men også tænk over pladsen – og selvfølgelig hvor mange ting, du vil have stående på hylden.

2. Tænk ud af boksen

Hvem siger, at en hylde skal bruges til opbevaring af nips og bøger? Tænk ud af boksen og indse de muligheder, hylderne ellers kan bruges til! Du kunne for eksempel vælge at hænge hylden lidt længere ned end normalt og bruge det som et lille barbord? Stil din yndlingsdrikkelse sammen med dine fineste glas, og så har du lige pludselig et fint lille barbord. Det vil helt sikkert imponere dine gæster! Ikke dårligt, vel?

3. Skjult opbevaring

Find en robust hylde, der kan holde til en masse vægt, og anbring kurve eller kasser på hylden for at opbevare dit barns legetøj og spil. Hvis du ikke har børn, kan du bruge boksene til at gemme dvd’er eller aktiviteter til spilaften.

4. Forbedr din plads

Mindre værelser kan i høj grad drage fordel af hylder fra gulv til loft. Hvis pladsen er trang, er det en god idé at dedikere en hel væg, hvor du placerer hylder fra top til tå. På den måde kan du virkelig få udnyttet pladsen, så du kan placere mange af dine ting der, plus så ser det ikke så kompakt ud i forhold til at have flere møbler stående.

5. Få styr på rodet

Du kan bringe lidt orden ind i dit hjem med en ny væghylde. Ved hjælp af hylder så får du mulighed for at organisere alt lige fra køkkenet til dit hjemmekontor. Når der er orden i tingene, så har langt de fleste mennesker en tendens til at arbejde bedre.

Hæng hylderne i en højde så du nemt kan nå dine ting og have overblik over dem. Tag dig tid til at organisere dine ting på hylderne på den mest logiske måde, men du skal samtidig ikke være bange for at inkorporere nogle designelementer. Det skaber noget kontrast, hvis du placerer dine bøger med for eksempel en flot vase.

Væghylder er ikke bare funktionelle, da de kan være med til at organisere et rum, men de er samtidig også designmæssige flotte. Nøglen til at få mest muligt ud af dine hylder er at bestemme, hvordan de skal bruges, og hvor de skal være placeret. Når du har besvaret de to spørgsmål, kan du bruge tid på at finde de perfekte hylder til at dekorere og vise dine ting frem på.

Comments are closed.