Har din aftale aflyst i sidste øjeblik? Dette kan du gøre i stedet

Har din aftale aflyst i sidste øjeblik? Dette kan du gøre i stedet

Annonce: Artiklen er en annonce

Mange har stået i denne situation: Du har haft en aftale med din ven eller veninde. Du har haft det noteret i kalenderen i en evighed, og dagen inden eller sågar få timer inden I skal mødes, aflyser vedkommende. Du føler dig overrasket og skuffet eller måske endda lettet. Du har aftenen for dig selv, og hvis du mangler inspiration til, hvad du kan lave, så fat mod og læs med her.

Hold en friaften derhjemme

En oplagt mulighed er at erobre både sofa og fjernbetjening og blive hjemme. Måske er det ovenikøbet længe siden, du har haft en aften for dig selv, så måske er det faktisk held i uheld.

Hvis du ikke har flere afsnit af din yndlingsserie, er der masser af andre ting, du kan underholde dig selv med, fx med en god bog eller med et spil online – her kan du benytte dig af de mange bonuskoder, der findes. Du kan fx få flere oplysninger om Rød25. Du kan også lytte til podcasts eller tage et dejligt varmt spabad. Mulighederne er uendelige, og du behøver slet ikke at have dårlig samvittighed over at være glad for, at din kammerat aflyste. Der er nemlig masser af muligheder for at forkæle dig selv.

Ryd op derhjemme

Har du ikke lyst til at gå ud, og har du alt for meget krudt bagi til at læne dig tilbage og slappe af, er dette alletiders mulighed for at få nogle ting fra hånden. Kan du huske den vandhane, der har dryppet i en evighed? Nu har du endelig tiden til at fikse den. Trænger huset til en grundig omgang rengøring, så har du muligheden nu. Du vil takke dig selv for det senere.

Plan B

Hvis din ene ven aflyser, så ryk videre til den næste på telefonlisten. Der vil være en god sandsynlighed for, at personen er glad for, at du tænkte på ham eller hende, og det værste, der kan ske, er, at du får et nej. Undgå selvfølgelig at nævne, at personen rent faktisk er din plan B, da det kan give dårlig stemning.

Tag afsted alene

Hvorfor lade en enkelt person ødelægge dine muligheder for at have en sjov aften? Hvis I havde planer om at tage til en koncert sammen eller se en ny udstilling på et museum, så tag afsted alene. Hvem ved, hvornår du får chancen igen? Bare sørg for at cleare det med din ven først, så personen ikke bærer nag over, at du tog afsted uden ham eller hende – eller vær i det mindste god til at holde det hemmeligt.

Comments are closed.