Det er blevet populært at have mange profiler online

Det er blevet populært at have mange profiler online

Nu om stunder sker tingene online! Hvis ikke man har internetadgang, så kan man ikke følge med i verden anno 2020. Nu om stunder har langt de fleste folk en personlig side på sociale medier som enten Facebook, Twitter eller Instagram.

Det er endda muligt for folk at tjene penge som såkaldte influencers på de sociale medier. Af kendte influencers i udlandet kan nævnes dollarmilliardæren Kylie Jenner, som i den grad har forstået at udnytte de sociale medier til sin fordel. Herhjemme er der influencers som Fie Laursen, som dominerer de sociale medier med historier.

Også helt almindelige mennesker har stor fornøjelse af de sociale medier og profiler online. At tage et hurtigt kig på strømmen af opdateringer fra vennerne på Facebook eller Instagram er en populær måde at tage en hurtig pause på i en hektisk hverdag. De sociale medier har også den fordel, at man kan holde sig løst orienteret omkring venner og bekendte i sit netværk, uden at man nødvendigvis af den grund skal anstrenge sig for at have holde kontakten med vedkommende!

I denne artikel ser vi nærmere på nogle af mulighederne for at være tilstede online.

Et par gode hjemmesider af have profiler på

At have en profil på de sociale medier behøver ikke at være stort sat op. Eksempelvis kan man på hjemmesiden Digitaliser.dk sætte en simpel profil op, hvis man arbejder med digitalisering i det offentlige. Det tager typisk kun et ganske øjeblik, og så er man til stede online! Du kan se et eksempel på en profil hos Digitaliser.dk her.

Et andet eksempel på gode profiler at have kunne være inde på hjemmesiden Kino.dk. Dette er en portal og hjemmeside for biografture i Danmark. Hvis man er til film og til at se dem i biografen, så snart de kommer ud, så er dette en god portal at have en profil på. Man kan vælge at få fremsendt deres spændende nyhedsbrev med alt indenfor filmverdenen. Samtidig kan man være en del af et spændende forum med andre filmentusiaster. Se hvordan en profil kan se ud ved at følge linket.

Udenlandske profilsider for forskellige interesser

Hvis man har et mere bredt udsyn og er mere internationalt orienteret, så er der nogle andre spændende profilmuligheder, som man kunne overveje. Hvis man er kreativ og gerne vil vise sit kreative arbejde frem, så kan man overveje at blive en del af fællesskabet på hjemmesiden Behance.com. Her kan man fremvise alle sine kreative sider gennem tekst og billeder. Der er faktisk lidt for enhver smag. Således kan du læse om fotografering, malning osv. Se hvordan du kan fremstille dig selv for community’et her.

Hvis man har en særlig interesse, så kan man skrive om den på hjemmesiden Wikidot.com. Hvis man for eksempel synes, at øl og vin er superspændende at læse om, så kan man skrive om sin interesse på Wikidot.com. I eksemplet som kan ses ved at følge linket er der eksempelvis tale om en webshop, som er blevet bygget. Profilen handler om dette og opdateres løbende – og hvem har da ikke interesse for øl og vin i Danmark?

Som et sidste eksempel, vi vil nævne her, kan nævnes hjemmesiden Instapaper.com. Dette er e hjemmeside, hvor det er muligt at skrive noter og gemme dem på internettet. Noter kunne eksempelvis være kogeopskrifter såvel som indkøbssedler. Det kunne også være strøtanker, som lige pludselig kan opstå, og som man kunne have lyst til at huske på til en anden god gang. Det smarte ved Instapaper er, at det kan sættes op således, at nedskrevet tekst kan synkroniseres mellem forskellige enheder. Derved kan man altid nemt hente det nedskrevne frem, så det altid er lige ved hånden, når man har brug for det. Se et eksempel her.

Som det ses af det ovenstående, så er det helt sikkert nemt at få sig en tilstedeværelse på internettet. Hvis du ønsker at få dit budskat set og hørt online, så er det bare om at komme i gang! : )

Comments are closed.