Bedste steder at spise brunch i Halsnæs

Bedste steder at spise brunch i Halsnæs

Sponsoreret indhold

Er du på udkig efter gode steder at spise brunch i Halsnæs kommune? Brunch er en hyggelig aktivitet med venner, familie eller kæresten, især i weekenden hvor man har god tid til at nyde en god brunch. Til en god brunch skal der være æg og bacon, hjemmebagt brød og ost og selvfølgelig god kaffe og juice. Det har vi sørget for at alle steder på denne liste har. Læs videre og find de bedste steder at få brunch i Halsnæs. Vi kommer forbi både Frederiksværk og Hundested.

Halsnæs Bryghus

Vi starter i Hundested og her kender de fleste lokale nok til Halsnæs Bryghus. Men ikke alle ved at de byder på en exceptionel lækker brunch. Hver lørdag og søndag byder Halsnæs Bryghus på en overdådig brunch fra 10:00 til 12:30. Få en god start på dagen med en lækker brunch fra Halsnæs Bryghus. Prisen lyder på 149 kr. hvilket i nogles øre måske lyder af meget. Men til gengæld får du også mad i topklasse. Brunch buffeten består af alt hvad hjertet begærer. Herunder røræg, brunch pølser og bacon, diverse pålæg, græsk yoghurt med hjemmelavet müsli og akaciehonning, hjemmebagte pandekager, blandede, frugtfad, rundstykker, tebirkes og croissanter, lyst brød og mørkt brød. Derudover er alt inklusiv, også sort kaffe, the og juice.

Charlies Café & Steakhouse

Et andet godt sted at få Brunch i Halsnæs er i Frederiksværk hos Charlies Café & Steakhouse. Deres brunch er god og til en yderst fornuftig pris på bare 99 kr. for en brunch tallerken. En brunch tallerken fra Charlies Café & Steakhouse består af alle de gode ting, herunder røræg, bacon, pølser, frugt, yoghurt, croissant, pandekager, syltetøj, ost, brød og smør. Hvis du kunne tænke dig lidt til den mindre sult kan du også vælge en ‘Quick brunch’ som koster 79 kr. og er en tallerken bestående af røræg, bacon, pølser, brød og smør. Du kan tilkøbe kaffe og juice til yderst fornuftige priser også. Nyd en god og lækker brunch hos Charlies Café & Steakhouse med en hyggelig atmosfære og god betjening.

Restaurant Kongernes Tisvildeleje

Kører man en lille smule ud af Halsnæs kommune og til den hyggelige lille strandby Tisvildeleje så finder man Restaurant Kongernes Tisvildeleje. De er bestemt et besøg værd hvis man ønsker at prøve en brunch i særklasse hvor der er kræset for detaljerne. De byder på brunch hver søndag og der kan vælges mellem 2 brunchmenuer som begge koster 195 kr. Til gengæld er det inklusive alt og man får en brunch i et niveau som man ikke ser det mange steder. Hos Restaurant Kongernes Tisvildeleje går man op i kvalitet og råvarer og der serveres således øko-røræg med sprød bacon, samt en masse andre lækkerier afhængig af hvilken menu man vælger. Inklusiv er drikkevarer og der kan vælges mellem enten økologisk æblemost eller økologisk rabarberlemonade. Der medfølger én valgfri kaffe eller te. Restaurant Kongernes Tisvildeleje er et besøg værd hvis du vil prøve en brunch lidt udover det sædvanlige.

Se flere gode steder at spise brunch her.

Comments are closed.