3 markante fordele ved en e-cigaret

3 markante fordele ved en e-cigaret

Annonce: Artiklen er en annonce

Der er mange fordele ved at lægge dine cigaretter på hylden og skifte dem ud med en e-cigaret. Over de seneste par år er det et skifte, mange rygere har foretaget. Er det noget, du selv har gjort dig tanker om, så bør du ikke tøve. Er du i tvivl om, hvorvidt dette er den rette beslutning, så bliver du herunder præsenteret for de tre mest markante fordele.

1. Det er billigere end at ryge

De fleste er ganske bevidste om, at det er usundt at ryge. Derfor er det i højere grad også økonomien, der vægter hos mange af dem, der overvejer at lægge cigaretterne fra sig. Hvis du ryger en pakke om dagen, kan du spare op mod 13.000 kr. om året. Det er bestemt en mærkbar besparelse, som f.eks. kan give dig en ferie mere om året med familien.

2. Det er mindre usundt end at ryge

Ikke nok med, at du kan spare penge, så er det også markant sundere. Når du inhalerer tobaksrøg, inhalerer du også mange hundrede giftige stoffer. Det er ikke tilfældet, når du inhalerer dampen fra en e-cigaret. Det betyder, at det er markant sundere at dampe på en e-cigaret fremfor at ryge cigaretter – og det kan du også mærke kort tid efter dit skifte.

3. Det lugter ikke

Dampen er skabt af e-væske, som du fylder på din e-cigaret. Du kan selv vælge smag og ud fra denne smag vælger du faktisk også duft. Hvis du f.eks. vælger en væske med smag af vandmelon, så vil dampen, der skabes af din e-cigaret dertil også dufte af vandmelon. Ikke nok med det, så vil dampen dertil heller ikke sætte sig i tøj, hår eller på din hud.

Ekstra fordel: Du kan roligt dampe indenfor

Ikke nok med de fordele, der er beskrevet herover, så er det også en klar fordel, at du ikke er nødt til at gå udenfor, når du skal dampe. En e-cigaret er ikke omfattet af rygeloven, og du kan også roligt dampe i eget hjem, da du ikke skal være bekymret for, om det får dine møbler eller gardiner til at lugte. Det er også noget, som mange anser som en fordel.

Hvis du selv har gjort dig overvejelser om, at investere i en e-cigaret, som du kan skifte dine cigaretter ud med, så se mere her, hvor du finder et stort udvalg af e-cigaretter, e-væske og relevant tilbehør hertil.

Comments are closed.